uppdaterad 2009-02-28 Arkiv
Start
Galleri
Fotoalbum
Filmer
Rasmus
Linda & Kristian
Tahult
Bröllop
Skottland
Arkiv
Länkar

Här finns de äldsta bilderna.

För nyare bilder:
Gå till sidan Fotoalbum där bilder från dec 2006 till april 2008 ligger eller gå till Galleri där de nyaste bilderna ligger (från maj 2008 och framåt).

December 2006


Rasmus tillsammans med sina kompisar Simon född 4 september, Oliver född 5 oktober och Elin som föddes 24 september.

November 2006


Inflyttningsfest hos Jenny och Stefan, god mat och trevligt sällskap.


Gocartslördag tillsammans med Theo, Jeremy, Mats och Rikard, fullt ös och en massa krockar. Kul hade vi!


Lugn stund tillsammans med Marie och Alexander .


Morbror Rikard fyller 25 år och firas med en massa fina paket.


En trygg famn hos morbror Niklas.


En tur till farmor och farfar på Tjörn, Rasmus längsta utflykt hittills. Därefter förbi Isabells nya hus i Stenungsund dit hon precis flyttat in med sina föräldrar Katarina och Magnus.


Gänget är på middag. Många barn i huset. 3 stycken 1,5åringar på besök och fler ska det bli!


Rasmus pratar med sin giraff som han fått av morfar.

Oktober 2006


Fyra generationer. Mormor Monica 55 år, Gammelmormor Doris 82 år, Linda 32 år och Rasmus 8 veckor.

 
Även mamma Linda blir äldre och fyller år. Halva släkten är på besök.


Kalas hos farmor och farfar som båda har fyllt pension!


Linda och Rasmus en vanlig dag vid middagsbordet. Mormor är ute och kör rally. En annan dag är hela familjen ute på höstpromenad - innan kylan kom.


Isabell, Katarina och Magnus är på besök.


Rasmus suger på tumme på sin 1-månaders-dag. Lite fotomodell får han också vara. Gå till Rasmus sida för lite mer info om honom.

September 2006


En stolt morbror Rikard samt en morbror Niklas, två trötta grabbar Wannheden i soffan, Anton som hjälper till, Rasmus som fått riktiga fotbollskläder, Linda & Rasmus badar i nya badrummet, en gör-go Rasmus samt några fina blommor ute i rabatten.


Hemma! Efter 10 dagar på vårdavdelningen fick vi äntligen hem Rasmus. Vi fick ha honom hemma över helgen på permission, men måndagen den 18 september blev han utskriven.


Rasmus hamnade i kuvös under sitt andra dygn, sedan gick det hela tiden åt rätt håll. För oss blev det många och långa besök hos honom. Efter 4 dagar fick vi ha Rasmus hos oss på BB avdelningen i 4 timmar. Härlig känsla.


"Tjabo" har precis fötts och det blev en Rasmus. Dessa bilder är tagna precis efter förlossningen och under Rasmus första dygn med oss.

Augusti 2006


Farmor Ulla 80 år 19 augusti. Först besök och fika i Trädgårdsföreningen och senare kalas med kräftor och tillbehör hemma hos blivande morfar Mats.


Två ingenjörer som tänker och kaklar badrum, vitt och fint har det blivit.


Om man ska bli mamma får man baka bullar och fylla frysen. Bullen på magen växer och mår bra!

 
En skön söndag åkte vi till Cecilia och Olof i Träslövsläge, på vårt bröllop låg Tindra i Cecilias mage. Nu har hon blivit 10 månader. Vi kan rekommendera glasscaféet nere vid hamnen, smarriga glassar och hur många smaker som helst.


Emma och Roger kom förbi och visade upp sig i full motorcykelmundering.

 
Ett härligt gäng från VBS, Lindas jobb. Grillning och prat hela kvällen, fick tillfälle att bjuda på Etnas Eld (Röd dryck av starkare sort) som vi köpte på Sicilien.

Juli 2006


Många härliga besök med fikastunder och grillning har vi haft under semestern, trevliga avbrott för badrumsbyggare Kristian. Från vänster: Varm fika med Malin och Stefan; Grillkväll med blivande morbror Niklas; Grillkväll med Isabell, Alexander, deras föräldrar och Jenny; Lek i hängmattan med Tindra och Minna.


Soligt, varmt och skönt på Tjörn. Tyvärr blev det bara 2 dagar där på semestern, nästa sommar kommer det att bli desto mer.


Mormor Doris 82 år, 12 juli. Grattis!


Badrummet är fortfarande ett tomt skal, tur att vi kan ha duschen i garaget. Lördag 8 juli sattes fönstret in, härligt med dagsljus i badrummet framöver.

 

Juni 2006


Midsommarafton spenderades tillsammans med samma härliga gäng som nyårsafton i Tahult, denna gång var vi på Lingonvägen i Kungälv.


Till Skottland åkte vi den 14 juni och tillbringade 5 sköna och avkopplande dagar, se mer under Skottland till vänster.


Nu har vi rivit ut hela badrummet, tack för hjälpen Christer och Mats.


Blivande morfar Mats fyllde år den 4 juni, firades hemma hos honom. Petra fyllde 30 år den 31 maj, paket , middag och kladdkaketårta hemma hos oss ett par dagar därpå.

April-maj 2006


Lillebror Henrik fyllde 30 år den 10 maj! Födelsedagen tillbringade han på och över Säve Flygplats (flög själv) och sedan några dagar tillsammans med Ann-Charlotte i Dublin. God födelsedagsmiddag och paket hemma hos sin mamma & pappa helgen därpå.


Göteborgsvarvet har redan gått av stapeln. I år fick Linda nöja sig med att stå vid sidan om och heja på Tomas (i rödvit tröja) och Robert (i svart tröja).


Söndagsmiddag och grillning hos familjen Calén i Lerum.


Vardagsrummet på nedervåningen har blivit av med den gula färgen och ersatts av en magnoliavit färg. Det blev t.o.m. bättre än väntat!


I slutet av april eldade vi upp de grenar och ris som vi fällde i november.

Januari-mars 2006


Snön har nu legat sedan annandag jul, senast det snöade var den 15 mars. Det har kommit mycket mera snö än förra året, lördag 4 mars låg det 40 cm på tomten. Bilderna tagna samma dag säger väl allt.

December 2005


Nyår firades rejält här i Tahult tillsammans med våra goa kompisar, 10 vuxna och 2 bebisar, Isabell och Alexander. Huset höll och alla gäster fick eget rum förutom värdparet som fick sova i allrummet på övervåningen.


Julafton firade vi tillsammans med Kristians föräldrar, lillebror och Morbror Alf hemma hos Anita och Christer. Det blev en lugn och stressfri jul, kan rekommenderas :)


En regnig lördag 10 december åkte vi tillsammans med Magnus, Malin och Anton på julbordstur med M/S Lasse Dahlqvist. Turen gick upp längs Göta Älv. En tur som vi verkligen kan rekommendera, se www.borjessons.se


Klyvning av ved var spännande och jobbigt. Mest jobbigt tyckte Linda som provade vedklyven och spännande enligt älgen som var framme och kontrollerade vad som var på gång.

November 2005


Natten till den 16 november kom årets första snö till Tahult. Helgen därpå fällde vi stora tallar och björkar som stod framför huset. Till vår hjälp hade vi Frank, Oliver,  Magnus och lillebror Niklas.  Det blev en hel del slit både under helgen och ett par helger därpå då mest Kristian ägnade sig åt vedklyvning i sällskap av en nyfiken älg. Vedförrådet är nu nästan fullt, nu saknas bara kaminen inne i huset.

Start | Galleri | Fotoalbum | Filmer | Rasmus | Linda & Kristian | Tahult | Bröllop | Skottland | Arkiv | Länkar